Unge og teens kan have stor gavn af coaching og/eller terapi og/eller hypnose – så længe det bliver på deres egne præmisser og i det tempo de synes er i orden. Nogen tager kvantespring, andre tager det i små trin. Det er – uanset – vigtigt, at den unge hverken presses eller føler at de skal dele dét, vi taler om, med forælder.
Behandling af unge
Klik på “Gå til toppen af siden“, for at komme tilbage hertil!
Unge og teens
Jeg tager altid udgangspunkt i dét der fylder i den unge.
Det kan være svært at sætte ord på hvordan man har det og hvad der er galt. Meget ofte siger den unge, at det handler om dårligt selvværd eller om dybe uretfærdigheder i skolen. Og det ér det ofte; men det er vigtigt at få skilt ”skidt fra kanel” og få en bevidsthed om hvad der er på spil bevidst / ubevidst.
Jeg arbejder ofte med afsæt i film, Youtubere, TV-serier, computerspil og nogle gange eventyr. Vi arbejder med redskaber der kan hjælpe her og nu, men også med at klæde den unge på, til at deale med problematikken i fremtiden.
- Coaching i øjenhøjde – Redskaber til at overkomme, finde ståsted og trives.
- Samtaleterapi i øjenhøjde – Arbejde på dybere bevidsthedslag hen mod trivsel
- Hypnoterapi i øjenhøjde – Arbejde på de underbevidste planer
Hvordan foregår det?
Vi tager ofte en gåtur i Lovparken (et par minutter væk) den første session – Man kan snakke om meget, når man går en tur. Og så lægger vi oftest en afklaring af, hvilke temaer der er på spil og hvilke der er de 3 vigtigste.
Det drejer sig om at give redskaber til at overkomme dét der trykker barnet – og om at give redskaber til at komme forbi og forebygge at det kommer igen i ny forklædning.
Bevidstheden om, at der ER noget at gøre og at der findes metoder til at få det bedre er ikke nogen dårlig sidegevinst i den unges selvsyn og fremtid.
- Teeanage coaching – Arbejder på det bevidste plan med mønstre, mål og trivsel
- Teenage samtale terapi – Værktøjer til på det bevidste plan at tilbageerobre styring af til- og fravalg til at opnå trivsel og livsenergi
- Teenage hypnoterapi – Redskaber til at arbejde i dybden med selvværd, angst, afspænding og underbevidste mønstre der hæmmer – Redskaber til at støtte den unge og dig selv
Om behandling, fortrolighed og tavshedspligt
Ofte forekomne temaer; Sorg over en mistet bedsteforældrer, mobning eller ensomhed, angst og fobier, søskende jalousi, forældres skilsmisse, sammenbragte familier, kedafdethed, vrede, ADHD og ADD, Sensitivitet, søvnproblemer, energiforladthed mv.
Unge; Ofte starter vi en kortere sessionsrække med samtale, coaching og terapeutiske værktøjer. Det skal være på den unges præmisser og vi tager afsæt i den problemstilling den unge finder vigtigt.
Ca 60% af mine klienter er unge.
De fleste henvendelser sker indenfor; skole- og studietræthed, eksamensangst, mobning, ensomhed, forældres skilsmisse og komplikationer, rodløshed, manglende selvværd og selvtillid, afhængighed af alkohol eller hash, skænderier med forældre, kæreste sorg, studiestress, generthed, at føle sig social utilpas.
Men også om; Borderline, ADHD, ADD, teenage stress, depression, manglende motivation, en følelse af at være alene – også sammen med andre, fobier, vrede og temperament, hash problematikker, spil (computer) afhængighed, spiseforstyrrelser, nedtrykthed, selvskade, sorg, OCD, stress, søvnproblemer, forældres utroskab imod hinanden, føler sig misforstået.
Motivation, elite – sport / karriere – coaching, mental træning, uddannelses afklaring, præstations fokus, trænings struktur mv. er også områder, der er efterspurgt.
Sessionerne sker – som for voksne – i fortrolighed, og jeg har tavshedspligt.
Det betyder ikke, at den unge ikke selv må fortælle om oplevelsen. Men der skal være respekt om den unges proces og sind, og jeg opfordre forældre til at lade den unge bringe det på bane, og respektere, hvis den unge ikke gør det, lige med det samme.
Min tavshedspligt er central i min relation til den unge. Men jeg fortæller dem altid; ”at hvis de vil gøre skade på sig selv eller andre, så må jeg godt sladre”… og så griner vi lidt af det. Men sådan ER det faktisk; og jeg siger også til, hvis det enten er en anden faglighed, der skal ind over – eller hvis jeg oplever, at der er noget forældrene bør vide. Men det sker altid med accept fra den unge.
Præsentation af mig som behandler
Hvem er jeg – og er jeg den rette?
Indledende snak
Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.
Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.
Kontakt mig
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.
Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Tville
Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge